Advertisement
MaxBet

Iako je ponuda više nego bogata parovi nas uopšte ne privlače. Ima mnogo onih sitnih kvota na igrače koji nisu neki specijalisti za travu, tako da ćemo vrlo verovatno ostati na ovom dublu uz onaj singl na Federera. Parovi su sledeći:

15:30 Džoana Konta – Anastasija Bogdan / 2:0 1,45
17:00 Žoao Sousa – Pol Džab / 1 1,32

Ukupna kvota 1,91

Džoana Konta je u ovom trenutku top 10 igračica ako bi gledali njene igre u poslednjih mesec dana. Zdrava je, i to je najbitnije, jer kad je zdrava može da igra protiv bilo koga. S obzirom da je na Vimbldonu domaća, ona je u obavezi da odigra dobro. Trava joj je omiljena podloga i uz svoj servis i jake osnovne udarce “mora” ovo dobiti sa 2:0.

Što se drugog para tiče igramo na Portugalca Sousu, koji igra protiv domaćeg igraža Pola Džaba. Britanci očigledno vide nešto u ovom momku, čim su mu dali specijalnu pozivinicu ovde, i specijalnu pozivnicu za kvalifikacije u Istbornu. Ako nas pitate, suvi prosek u ovom trenutku. Sousa je odigrao dobro u Haleu, nakon toga ispao u prvom kolu Antalije od Sonega koji osvaja kasnije titulu. I taj meč protiv Sonega je odigrao više nego dobro, ali sitnice su odlučile.

Gledali smo malo Džaba protiv Frica u Istobrnu i naša najveća zamerka je taj servis koji je slabašan. Često greši u serijama, dopušta situacija 0:30 i brejk lopte, a iskusan igrač kao što se Sousa će znati to da iskoristi.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.