Advertisement
MaxBet

Čini se kao da su dublovi prava stvar za nas, jer smo za sada pogodili tri od četiri. U ovom članku ćemo predložiti dva dubl tiketa, a parovi su sledeći:

DUBL 1:

15:30 Sofija Kenin – Dajana Jastremska / Prvi set 9+ gemova 1,38
17:30 Medison Kiz – Polona Hercog / Prvi set 9+ gemova 1,37

Ukupna kvota 1,89

Kada igramo dublove okrećemo se ženama i igri prvi set 9+. Mišljenja smo da je danas idealan dan za ovu igru, jer su mečevi neizvesni i biće velike borbe. U prvom meču imamo dve mlade teniserke pred kojima je lepa karijera. Obe su snažne udaračice sa dobrim servisima i tu ne bi trebalo da bude problema.
Što se drugog para tiče Kiz je favorit, ali Hercog na travi može da se nosi sa njom. Slovenka igra veoma dobar tenis na travi, ume da bude agresivna i izlazi na mrežu. To treba maksimalno da koristi, jer nema snagu kojom može da parira Kiz.

DUBL 2:

14:00 Julija Punticeva – Viktorija Golubić / 1 1,45
14:00 Anet Kontavejt – Heder Votson / Prvi set 9+ gemova 1,45 

Ukupna kvota 2,10

Punticeva je u prvom kolu izbacila Naomi Osaku i ne verujemo da će tu da se zaustavi. Omalena teniserka iz Kazahstana se sjajno kreće na travi i to je naš adut. Upravo to nisko težište joj omogućava da bez problema hvata te niske lopte koje su na travi normalna stvar. Golubić ništa specilano nije odigrala u prvom kolu, a Punticeva sa druge strane na travi igra dobro već duže vreme.

Drugi par opet 9+ prvi set. Jeste Kontavejt u prvom kolu uzela set sa nulom protiv Šelbi Rodžers, ali danas igra protiv domaće teniserke koja će biti veoma motivisana. Očekujemo veliku borbu i prvi set sa minimum devet gemova.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisi sugurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.