Advertisement
MaxBet

I za kraj smo ostavili još jedan dubl tiket, a u tekstu će biti postavljeni još neki predlozi, pa ako vam se nešto svidi možete odigrati po sopstvenoj želji i viđenju. Parovi su sledeći:

13:30 Nikolas Jari – Andreas Sepi 4-5 setova 1,52
15:30 Prajneš Gunesvaran – Miloš Raonić 3 seta 1,45

Ukupna kvota 2,20

Nikolas Jari je poznat kao igrač koji često ide u over. Veoma dobra serva, loš ritern i to uglavnom donosi teške i neizvesne setove. Ipak, nismo se opredelili za singl over gemovi, jer nije u dobroj formi i dešavaju mu se padovi u igri. Kvota na ovu igru jeste manja, ali je za 30% sigurnija.

Na ruku nam ide što Jari igra protiv Sepija igrača koji je uz Žila Simona i Fernanda Verdaska odigrao najviše maratonskih mečeva na grend slemovima. Neverovatno je kako mečevi Sepija imaju tu dozu drame. I Sepi kao i Jari ima padove u igri i mišljenja smo da ko god da dobije ovaj meč teško će dobiti sa 3:0.

Što se drugog para tiče mišljenja smo da je ovde sve jasno. Raonić ako misli nešto da uradi mora ove uvodne mečeve da dobija sa 3:0. Sklon je povredama i dodatna potrošnja energije mu nije potrebna. Ima rivala po meri i nadamo se da će ovo rešiti pre eventualnih taj brejkova, a i u njima je favorit.

Preostali predlozi:

Sabalenka – Ribarikova više od 20,5 gemova 1,65
Majnčrak – Verdasko 1 1,80
Azarenka – Korne 1 1,40

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.