četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Wimbldon Dan 4: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 1. Jul

Drugi meč na koji bi mi stavili novac odigraće Francuz Žeremi Šardi i Belorus Ilja Ivaška. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali kako se meč približava one naginju ka pobedi Ivaške.

Mi se apsolutno slažemo sa tom tenedicijom pada kvote na pobedu Ivaške, jer je po nama dosta bolj igrač u ovom trenutku, i više mu paše forma.

Da bi igrač na travi imao dobre rezultate potrebno je kretanje, a na servis kako većina ljudi koji gledaju tenis misle. Trava je podloga koja je klizava i morete se prilagoditi. Možete i sami videti da su oni najjači serveri poput Džona Iznera i Rejlija Opelke već ispali, a imaju bombe od servisa. Žeremi Šardi ima upravo taj problem, a to je kretanje. Visok, ali krut igrač i na travi to teško prolazi.

Pored tog problema, Šardi je u očajnoj formi. Na poslednjih deset mečeva ima samo tri pobede i to je baš loše. Servis je ok, forhend takođe, ali kretanje kao i bekend katastrofa.

Ivaška sa druge strane fino gura. Igrao je jedan egal meč sa Federerom u Haleu, nakon toga četvrtfinale u Kvinsu i ovde je rutinski rešio Munara sa 3:0. Dosta bolja forma i realno gledano kompletniji igrač od Šardija. Ukoliko uspe da upasivi servis Šardija trebalo bi da pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda Ivaške 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje