Advertisement
MaxBet

Napravili smo dan pauze namerno, jer nam je bio potreban odmor posle nekih maleroznih padova. Ponuda je sada dosta skromnija, ali za nas bolja, jer smo u ovih par dana mogli da vidimo ko kako igra. Dan startujemo sa dubl tiketom, a parovi su sledeći:

14:00 Serena Vilijams – Julija Gerges / Prvi set 9+ 1,37
15:30 Džoana Konta – Sloan Stivens / Prvi set 9+ 1,42

Ukupna kvota 1,95

Jako dobri parovi za 9+ bez ikakve sumnje. Serena Vilijams i Julija Gerges bez ikakve sumnje imaju pa možda i najjači servis na celom WTA turu. Neće tu biti mnogo igre, a sigurno smo da će Gergesova učiniti sve ne bili popravila utisak iz prošle sezone, kada je poražena veoma glatko. Upisala je dve sigurne pobede, pre toga igrala finale u Birmingemu i ima čemu da se nada.
Serena sa druge strane igra sa pola gasa, ali mislim da će zbog imena protivnice danas biti na maksimumu.

Drugi par ista priča isto odstojanje. Ovo bi po nama mogao biti meč dana kada je ženski deo turnira u pitanju. Konta nastavlja da briljira, a Stivens kada dođe grend slem uvek se pojavi iz drugog plana. Obe jake udaračice, poeni bi trebalo da budu kratki i samim tim bez mnogo brejkova.


NAPOMENA:

Da ne bi bezveze pisali još dva teksta, u ovoj napomeni vam preporučujemo da oba para treba probati over gemove ceo meč. Zaista su mečevi izjednačeni, a igračice stvorene za igru na travi. Veoma snažne udaračice koje ne pružaju mnogo šansi za brejk, i zato po nama valja probati u singlu oba para over.

14:00 Serena Vilijams – Julija Gergers / Više od 20,5 gemova 1,70

15:30 Džoana Konta – Sloan Stivens / Više od 20,5 gemova 1,73


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.