petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Woznjacki bez milosti, Mladenović prekinula negativni niz

Prva igračica sveta Karolina Woznjacki nastavila je sa sjajnim partijama ove sezone. Ona je za svega 68 minuta igre „počistila“ mladu nadu Rusije Anastasiju Potapovu sa 6:0 6:1.

Mnogi su očekivali mnogo više od ovog meča pre svega zbog umora Woznjacki koja je morala da doputuje iz daleke Australije nakon osvojenog Australijan opena. Ipak, organizatori su maksimalno odložili taj meč i tako je Woznjacki kolko tolko bila sveža za ovaj meč. Ako neko dobije meč sa jednim izgubljenim gemom onda je svaka dublja analiza meča besmislena. Woznjacki će i četvrtfinalu igrati protiv Darije Kasatkine.

Braniteljka titule Kristina Mladenović konačno je prekinula niz od 15 uzastponih poraza. Ona je bila bolja od Dominike Cibulkove sa 2:0, po setovima 6:4 6:4.

Ovo je bio dobar meč posle dugo vremena za Mladenović. Iako je imala 9 duplih grešaka, servis ju je služio dobro, a gemove je relativno lagano uzimala. Bila je agresivna, nije se upuštala u duže razmene što je bilo ključno, a svaku šansu koju joj je Cibulkova pružila znalački je iskoristila. Sasvim zaslužena pobeda Mladenović koja će u četvrtfinalu igrati protiv Katarine Siniakove.

Ostali rezultati:
Julija Gergez – Roberta Vinči 7:5 6:0
Katarina Siniakova – Ekatarina Makarova 7:6 (9:7) 7:5
Petra Kvitova – Irina Kamelia Begu 6:3 1:6 6:1

Sutra su na programu četvrtfinalni mečevi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje