utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Doha: Najava finala

U finalu Dohe gledaćemo duel dve klasne udaračice, a sastaće se Petra Kvitova i Garbinje Muguruza.

Kvitova je u neverovatnom naletu pričali smo toliko o tome. Pala je prva teniserka sveta Woznjacki, a to je bila dvanaesta uzastopna pobeda Kvitove. Kada je ona u elementu malo je igračica koje joj se mogu suprotstaviti. Ipak, mi ne bismo igrali na nju, jer zaista igra dosta tenisa u poslednje vreme. Samo je pitanje vremena kada će da padne pre svega na fizičkom planu, jer nije realno da neko igra toliko dobro dugo u kontinuitetu.

Sa druge strane Muguruza ove sezone nije pokazala ono šta se očekivalo od nje. Ruku na srce imala je problema sa povredama, ali čini se kao da još uvek nije dostigla punu formu. Igra po sistemu toplo hladno i ne može joj se još uvek verovati.

Naše neko viđenje kada je ovaj meč u pitanju jeste over. Razlog je jednostavan, imamo dve korpuletne devojke koje udaraju vrlo snažno i ravno. Uz neke korektne procente prvog servisa svaka će imati prednost u svom servis gemu.
Poeni bi u tom slučaju trebali biti kratki, a igra brza. U takvim okolnostima najbolja opcija je over što je i naš predlog.

Predlog: over 21,5 1.80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje