petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Doha: Predlog za klađenje 25. februar

WTA turnir u Dohi je uspeo da okupi zaista sam krem ženskog tenisa, što u singlu, što u dublu. Zaista, sve najbolje teniserke su došle na ovaj turnir i nema sumnje da će ga shvatiti ozbiljno.

Nama je za oko zapao meč iz dubl konkurencije u kojem će snage odmeriti Zigemund/Bujukakčaj i sestre Čan. Kineskinje su favoriti sa kvotom 1,30 i to je više nego solidna kvota ako se uzme u obzir razlika u kvalitetu.

Ono na šta mi idemo jeste prebukiran raspored Laure Sigemund. Nemica je već odigrala dva kola kvalifikacija u singlu, plus jedan meč u glavnom žrebu, a pored toga je odigrala jedan meč u dublu sa Bujukakčaj. Ona danas pre ovog meča igra protiv prve teniserke sveta Ešli Barti u singlu. Verujemo da će svim srcem želeti da se što bolje dokaže u tom meču, a verujte da ima neku šansu, jer Barti nije igrala od Australijan opena.

Dal dobila, ili izgubila čisto sumnjamo u ambicije Zigemund u dublu, jer ona nikada nije bila dubl igračica, a ni njena partenerka.

Na sve ovo treba dodati i kvalitet sestara Čan koje spadaju u elitne dubl kombinacije. Zaista igraju dugo zajedno, prošle sezone su igrale na završnom turniru u Singapuru, ove sezone su igrale polufinale u Melburnu, što dovoljno pokazuje koliko su kvalitetne.

Ispale su relativno rano u Dubaiju i nema šanse da im se tako nešto ponovi dve nedelje za redom.

Predlog za klađenje: Sestre Čan dobijaju 2-0 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje