četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Doha: Predlog za klađenje 26. februar

Nastavljamo sa WTA turnirom u Dohi. Ponuda je zaista sjajna pa u zavisnosti od prolaznosti ovog tipa možda bude još koji predlog u toku dana.

Juče smo pisali najavi za dubl meč između sestara Čan i Bujukakčaj/Zigemnud. Na našu veliku žalost kineskinje su se povukle i tako srušila potencijalno dobar tip. Ipak, danas Bujukakčaj i Zigemund imaju još teži zadatak, jer će sa druge strane biti Krejčikova i Siniakova. Ovaj češki dubl spada u elitne dublove u ženskom delu tenisa, i ako realno gledano samo su još dva dubla bolja od njih. To su Baboš/Mladenović i Hsieh/Stricova.

Ako pogledamo rezultate samo iz prošle sezone vidimo titule u Torontu i Lincu, finale Indijan Velsa, polufinale Vimbldona i još mnogo dobrih rezultata. Ove sezone su igrale polufinale Australijan opena gde su poražene od pomenute Hsieh i Stricove. To im je ujedno i jedini poraz za ovu sezonu, što dovoljno govori koliko su dobre.

Zigemund i Bujukakčaj nisu dubl igračice, a pošto su ispale u singlu sumnjamo u njihove ambicije na ovom turniru. Sezona je dugo, singl je primarna opcija za obe tako da ne vidimo ih ovde na maksimumu, a i da budu Čehinje su mnogo jače.

Kvota je u velikom padu na opciju koju smo mi izdvojila pa požurite dok nije pala.

Predlog za klađenje: Pobeda Čehinja 2:0 1,92

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje