petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Doha: Predlog za klađenje četvrtak 27. februar

Nastavljamo sa turnirom u Dohi koji nam za sada donosi finu zaradu.

Danas su na rasporedu četvrtfinalni mečevi, a meč koji je nama zapao za oko odigraće Čehinja Petra Kvitova i Tunižanka Ons Žaber. Kladionice su favorizovale Kvitovu sa kvotom 1,60. Za mnoge je to možda i previsoka kvota, ali naše mišljenje je da su kvote postavljene baš kako treba, jer Žaber igra veoma dobar tenis.

Mi ovde očekujemo veliku borbu i over gemove. Naš tip zasnivamo pre svega na dobrim igrama Tunižanke koja ove sezone igra možda i van svojih mogućnosti. Njen najveći problem kroz karijeru jeste bila fizička sprema koja nije bila na najboljem nivou. Zbog toga je često bila povređena, igrala kroz povrede i samo sebi štetila. Ipak, kada je zdrava Tunižanka može da igra sjajan tenis. Iako još uvek ima koji kilogram viška, ona se kreće sasvim solidno, a krasi je pametna igra. Ume da se prilagodi protivnici, može da odigra bilo koji udarac, te ovi rezultati ne čude.

Ako pogledamo njene partije od starta sezone Tunižanka je pretrpela samo četiri poraza i to od Kiang Vang (otvaranje sezone), Garbinje Muguruse (Hobart), Sofija Kenin (četvrtfinale Australijan opena, Kenin kasnije osvaja titulu) i Simona Halep (Dubai, otkinula set Rumunki koja kasnije osvaja titulu). Dakle, svi porazi su od igračica iz samog vrha WTA liste.

Ovde je na primer pobedila Karolinu Pliškovu, top 10 igračicu i ta pobeda pokazuje koliko Žaber igra dobro.

Što se Kvitove tiče za nas je velika enigma. To je igračica sa kojom nikada niste na čisto. Ovde u Dohi je zabeležila dve pobede (Suares Navaro i Oštapenko), ali one nisu bile tako ubedljive. Mnogo uspona i padova u njenoj igri i mi joj trenutno ne verujemo. Ipak, Kvitova je odlična igračica, koja voli ovaj turnir. Ona je Dohu osvojila 2018. godine, a pored te titule ima mnoštvo pobeda. Ona jeste favorit, ali može da se igra protiv nje.

Ons Žaber je imala sjajnu pripremu za ovaj meč u vidu Karoline Pliškova. Ono što je zajednočko za Pliškovu i Kvitovu je da ne vole da trče. Žaber je pravi fajter, ume da produži poen i to će biti ključ meča uz naravno servis. Kvitova je pokazala da igra sa usponima i padovima, a Žaber mora da koristi te padove u igri Čehinje koji su česti. Svojim igrama protiv top 10 igračica ove sezone je pokazala da može da se nosi sa njima, pa ne vidimo razlog zašto to ne bi mogla i protiv Kvitove.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje