četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Monterej: Ivana Jorović preokretom srušila aktuelnu šampionku

Srpska teniserka Ivana Jorović plasirala se u drugo kolo turnira u Montereju. Ona je u prvoj rundi bila bolja od mađarske teniserke Timee Baboš, rezultatom 2:1, po setovima 2:6 6:4 6:3.

Prvi set je doneo apsolutnu dominaciju mađarske teniserke koja je za svega 28 minuta efektivne igre osvojila prvi set sa 6:2.

U nastavku duela Jorovićeva se malo opustila i zaigrala mnogo bolje. I dalje je bilo nesigurnosti na servisu, ali ovoga puta i Jorovićeva je pravila brejkove. Sredinom drugog seta rivalke su dva puta u nizu razmenile brejkove i od rezultata 3:2 Jorovićeva se probudila, krenula lakše da čuva svoj servis, a na 5:4 je realizovala prvu set loptu.

Iako je osvojila drugi seta Ivana Jorović je i dalje bila u nekoj vrsti grča u završnici meča. Baboš je to iskoristila napravivši rani brejk, ali nije uspela da ga potvrdi. To je bila i prekretnica meča, jer nakon ispuštenih 30-0 na svoj servis, Baboš je potpuno pala. Jorivićeva se brejkom potpuno vratila u meč, i od poslednjih 5 gemova osvojila je 4 koji su joj doneli plasman u drugu rundu.

Za plasman u treće kolo Ivana Jorović će igrati protiv bolje iz duela Pavljučenkova/Blinkova.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje