petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

WTA Monterej: Predlog za klađenje – Subota 7. mart

Došli smo i do samog turnira u Montereju. Danas su na rasporedu polufnalni mečevi, a mi smo obratili pažnju na duel između Džo Konte i Marije Bouzkove. Kladionice favorizuju Kontu sa kvotom 1,60, što je sasvim ok ako se uzme u obzir kvalitet i igre prikazane na ovom turniru.

Konta je konačno zdrava, a kada je zdrava ona je top 10 igračica bez dileme. Kroz celu karijeru se muču sa povredama koje je po pravilu odvoje od terena na duži vremenski period. No, sada je zdrava i to se odmah odrazi na rezultate. Ovde je upisala tri sigurne pobede koje su joj podigle samopouzdamnje. Servis je radio kako treba, forhend takođe, a kada je takva situacija Konta je po pravilu u završnicama turnira.

Sa druge strane je Bouzkova koja takođe igra sjajan tenis u Montereju. Ona se ne može pohvaliti nekim rezultatima sa starta sezone, ali čini se da joj ovi uslovi u Montereju prijaju. Tri relativno sigurne pobede nad Kucovom, Šmjedlovom i Vang, sve tri sa 2:0. Može se reći da sve funckioniše kako treba, te u ovaj meč ulazi sa mnogo samopouzdanja.

Konta jeste favorit tu nema sumnje, ali mi nekako više naginjemo ka overu. Prosto, ni jedna ni druga se do sada nisu imale neki ozbiljniji test koji će im pokazati tačno gde se nalaze. Mišljenja smo da bi baš ovaj meč mogao da bude to za obe teniserke. Obe su tokom celog turnira servirale relativno dobro i ne verujemo da će tu nešto da se menja.

Iz tog razloga očekujemo jedan izjednačen meč i vrlo verovatno over gemove.

Predlog za klađenje. Više od 20,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje