Advertisement
BetWinner

Čekška teniserka Karolina Pliškova plasirala se u polufinale završnog turnira koji se igra u Singapuru. On je u okviru trećeg kola bele grupe bila bolja od svoje sunarodnice Petre Kvitove sa 2:0, po setovima 6:3 6:4.

https://twitter.com/WTA/status/1055392921610928129

Pliškova nije odigrala svoj najbolji tenis, ali i ovaj današnji koji je prikazala je bio dovoljan da se pobedi Kvitova. Pliškova je sjajno riternirala, a to se posebno odnosilo na drugi servis posle kojeg je imala potpunu dominaciju tokom poena.

Mnogo je i sama Kvitova pomogla Pliškovoj da dođe do pobede, jer je imala neverovatne 32 neiznuđene greške. Sa ovoliko grešaka koliko je Kvitova danas jednostavno je bila osuđena na poraz.

U prvom setu Kvitova se mučila sa drugim servisom, jer je imala 7/22 osvojenih poena nakon drugog servisa. Rezultat je dva brejka i lagano osvajanje seta za Pliškovu.

Uprkos mnogo grešaka koje je Kvitova pravila, ona je imala šansu da se vrati u meč. U drugom setu je imala brejk prednosti i vođstvo od 3:0, ali grešaka je bila previše i Pliškova od 3:0 uspela da prokrene na 4:6 i tako zabeleži svoju prvu pobedu nad Petrom Kvitovom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.