četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za 1000 dinara do 10. 000 dinara? Live (Uživo) klađenje protiv Korone?

Zapratite (Subscribe) na naš YouTube kanal

https://www.youtube.com/channel/UCafepewN4slWnKqnTUC5Hlw


Kako je većina kladionica-poslovnica na Balkanu privremeno zatvoreno zbog vanrednog stanja, jedan od načina da se i dalje zabavite, jeste da igrate kladionicu iz vašeg doma.

Ne morate odlaziti do kladionice da biste odigrali parove. Potrebno je samo da budete registrovani na nekoj od kladionica, ostavite depozit, i igrate od kuće.


Ukoliko nemate vremena da pročitate tekst, pogledajte naš video:


Pored regularne ponude, pogotovo je pogodnost igrati od kuće Lajv klađenje. Prilikom igranja Lajv klađenja od kuće, ne postoji mogućnost da ispred vas stoji deda koji igra tiket od dvadeset parova, i time pravi gužvu u kladionici, a vi u tom slučaju baš ne stižete da odigrate da vaša ekipa postiže gol. Iz vašeg doma je potrebno samo par klikova i verifikacija tiketa kako bi uplata prošla.

Lajv klađenje može biti profitabilno, a može i biti jako destruktivno za vaš račun. Drugačije je kada uplaćujete na šalteru, jer vi imate veću svest o cifri koju dajete, nego kada stavljate pare sa vašeg računa na pojedinu opkladu.

Ukoliko ste početnik u klađenju, prvo testirajte ceo sistem sa minimalnim uplatama, da biste videli kako sve funkcioniše.

Savet svetskih stručnjaka koji tvrde da je Lajv klađenje mnogo bolje od regularnog, ne može se opisati u par rečenica, ali otprilike izgleda ovako.

Potrebno je da nađete utakmicu na kojoj bi inače odigrali tri ili više golova, da sedite pored vašeg kompjutera i nadate se da je utakmica u prvom poluvremenu dosadna i bez golova. Ukoliko je rezultat na poluvremenu nula-nula, kvota na odigravanje na dva ili više golova biće gotovo ekvivalentna onoj koju ste imali na tri plus, pre samog meča.


Idealan primer je utakmica Dortmund – PSG

Zašto je ova taktika dobra?

Koliko vam se samo puta desilo da ste bili ubeđeni u neki meč, da će biti ultra efikasan sa gomilu golova, a on je ipak završio sa dva gola? Upravo je zbog toga ovo idealan sistem ukoliko želite da dođete do profita.

Isto tako, nije nemoguće da i meč koji je bio na poluvremenu nula-nula, završi sa tri ili više golova, a vi uzmete mnogu veću kvotu i ostvarite veći profit nego li pre meča!


Nadamo se da je ovaj članak pomogao. Ukoliko imate pitanja, javite se na email adresu našeg portala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje