petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Za još jedan trijumf domaćeg tima nudi se odlična kvota

Ekipe St. Truiden i Oostende sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, u sklopu 3. kola belgijske Jupiler League.

St. Truiden je na početku ove sezone zabeležio pobedu i poraz pa uoči današnjeg meča ima 3 boda i zauzima 12. mesto na tabeli.



Sa druge strane, Oostende se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 17. poziciji, ali na svom kontu nema ni jedan bod jer je pretrpeo 2 poraza.

Međusobne utakmice: St. Truiden – Oostende (www.flashscore.com)

Gostujući tim je novu sezonu započeo katastrofalno, pa je uloga favorita na ovoj utakmici očekivano pripala njihovom protivniku. Još jedna stvar koja će danas biti na strani St. Truidena jeste i tradicija, jer ovaj tim zabeležio pobedu protiv Oostendea na svakoj od poslednjih 6 utakmica koju su odigrali na svom terenu.

Ukoliko mislite da će St. Truiden trijumfovati i ovog puta i tako nastaviti niz poraza gostujućeg tima, tip “1“ možete odigrati po odličnoj kvoti 2,30.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje