četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za nastavak “neefikasnog“ niza se nudi odlična kvota!

Sa početkom od tačno 20 sati na programu je utakmica engleske Professional Development League u kojoj će se sastati Barnsley U23 i Sheffield U23.

Barnsley U23 se u ovom trenutku nalazi na 3. poziciji sa ukupno 24 osvojena boda jer je na prethodnih 13 utakmica zabeležio 7 pobeda, 3 remija i 3 poraza.

Sheffield U23, sa druge strane, ima 26 bodova i skor od 8 pobeda, 2 remija i 2 poraza pa uoči večerašnjeg duela zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Barnsley U23 – Sheffield Utd U23 (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ova dva tima, trebalo bi napomenuti da u poslednje 4 godine ni Barnsley ni Sheffield nisu bili preterano efikasni pa su za to vreme, na 6 odigranih susreta, postigli svega 9 pogodaka.

S obzirom na to da je na svakom meču viđen 1 ili 2 gola svaki put je bio dobitan tip “1-2“ (2,85), ali i “0-2“ koji se plaća kvotom 2,55. Šta vi mislite, hoće li engleski timovi nastaviti neefikasan niz ili ćemo konačno videti bar 3 pogotka?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje