Advertisement

Sa početkom od 15 časova odigraće se utakmica 21. kola hrvatske druge lige (2. HNL) u kojoj će se sastati Dugopolje i Dragovoljac.

Dugopolje se u ovom trenutku nalazi na 2. poziciji na tabeli ovog takmičenja, jer je od početka sezone sakupio 35 bodova, pritom ostvarivši 10 pobeda, 5 remija i 4 poraza.

Dragovoljac, sa druge strane, ima skor od 10 pobeda, 7 remija i 3 poraza zbog čega sada, sa ukupno 37 osvojenih poena, zauzima vodeće mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Dugopolje – Dragovoljac (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, Dugopolje i dragovoljac su se u poslednje tri godine sastali ukupno 5 puta, a zanimljivo je da smo na svakoj od tih pet utkamica videli identičan rezultat, 2:1, od čega prva dva puta u korist gosta i naredna tri u korist domaćina.

Pored toga, svaki put je bio dobitan i tip ”GG3+”, za koji nam kladionice nude kvotu 2,50, ali i kombinacija ”GG&2-3” koja se plaća kvotom 3,35. Šta vi mislite, hoće li nam prva dva tima na tabeli i danas prirediti efikasan duel?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here