Advertisement
MaxBet

Selfoss i Leiknir odmeriće snage večeras od 20:30 po našem vremenu u okviru 17. kola druge lige Islanda, gde, kako stvari trenutno stoje, možda jedna ekipa neće doći do pogotka za 90 minuta igre. Naime, na poslednja četiri susreta između ova dva islandska drugoligaša nismo mogli da naplatimo tip “GG”, a kako je to kod Islanđana prilično retko, kladionica MaxBet nudi kvotu u visini od 2,12 za tip “NG”, čak peti u nizu. Na utakmicama gostujuće ekipe u proseku “pada” 2,8 golova po utakmici, dok u proseku domaćeg tima “pada” nešto manje, odnosno 2,6 golova po utakmici, što svakako ne ide u prilog ovom tipu, ali vredno je pomenuti ove činjenice.

Koliko pomno pratite Islanđane? Da li prestajete sa praćenjem istih kada sve ostale lige počnu? Kako vam se dopada ovo prvenstvo?

09.06.17 DIV Leiknir Selfoss 2 : 0
26.02.17 CUP Leiknir Selfoss 1 : 0
04.08.16 DIV Leiknir Selfoss 0 : 3
20.05.16 DIV Selfoss Leiknir 0 : 1

Šta mislite, ko ima najveće šanse da se domogne prve lige Islanda sledeće sezone? Dajte svoje mišljenje na sledećem linku.

Za više h2h nizova, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.