sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za osmi u nizu “GG3+“ se nudi kvota 2,25!

Ekipe Portimonense i Sporting Lisbon sastaće se ove nedelje, sa početkom od tačno 22 sata po našem vremenu, a reč je o utakmici 3. kola portugalske Primeira Lige.

Portimonense je ovu sezonu započeo sa remijem protiv Ferreire (1:1), a zatim porazom od Gil Vicentea (1:0) zbog čega sada zauzima 15. mesto na tabeli.



Sporting je, sa druge strane, odigrao samo jednu utakmicu na kojoj je zabeležio pobedu protiv Ferreire (0:2) pa se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji.

Međusobne utakmice: Portimonense – Sporting (www.flashscore.com)

Utakmice između Portimonensea i Sportinga su praktično postale poznate po velikom broju golova, a to pokazuje i podatak da su se na prethodnih 7 susreta, odigranih između aprila 2018. i avgusta 2020. godine, njihove mreže zatresle ukupno 29 puta ili prosečno više od 4 puta po meču.

Zahvaljujući toj efikasnosti ova dva tima, na svakoj od navedenih utakmica je bio dobitan tip “GG3+“. Za nastavak tog niza kladionice nam nude odličnu kvotu 2,25.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje