petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za sedmi u nizu “GG3+“ se nudi kvota 2,55!

Sa početkom od 9 sati i 30 minuta na programu je utakmica kineske Super League u kojoj će se sastati Dalian Pro i Tianjin Teda. Reč je o polufinalnom duelu playoff-a, koji određuje plasman od 9. do 16. pozicije.

Dalian Pro je regularni tok takmičenja završio na pretposlednjoj, 7. poziciji u grupi A, da bi u četvrt finalu playoff-a savladao Shijiazhuang, rezultatom 3:2.



Tianjin Teda je, sa druge strane, zauzela poslednje 8. mesto u grupi B, dok je na samom početku playoff-a bila bolja od Shenzhena, ukupnim rezultatom 3:1.

Međusobne utakmice: Dalian Pro – Tianjin Teda (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim okršajima ove dve ekipe, možemo da primetimo da su se u prethodnih nekoliko godina njihove mreže redovno tresle. Samo na poslednjih 6 utakmica, odigranih između maja 2014. i jula 2019. godine, palo je ukupno 26 golova ili u proseku 4,3 gola po meču zbog čega je svaki put bio dobitan tip “GG3+“.

Ukoliko mislite da će Dalian i Tianjin nastaviti niz efikasnih okršaja, novi “GG3+“ možete odigrati po odličnoj kvoti 2,55, dok se “GG“ i “3+“ plaćaju kvotom 2,00, odnosno 2,05.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje