petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Za sedmi vezani trijumf gosta se nudi kvota 2,55

U okviru 26. kola čileanske Primere Division odigraće se utakmica između Cobresala i Universidad Catolice, a ona je na programu od 16 sati po našem vremenu.

Cobresal se uoči ovog duela nalazi na 9. poziciji jer je do sada osvojio ukupno 32 boda i zabeležio 9 pobeda, 5 remija te 10 poraza.

Universidad Catolica na svom kontu ima čak 44 poena i skor od 14 pobeda, 2 remija i 7 poraza. U ovom trenutku zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Cobresal – U. Catolica (www.flashscore.com)

Pored toga što su gosti u mnogo boljoj formi u odnosu na današnjeg protivnika činjenica je da će na njihovoj strani takođe stojati i tradicija. Naime, Universidad Catolica je uspela da savlada Cobresal na svakom od prethodnih 6 međusobnih susreta, dok je za to vreme postigla ukupno 14 i primila samo 3 gola. Za nastavak tog niza i novi trijumf gostujućeg sastava se nudi odlična kvota od oko 2,55. Koji rezultat vi očekujete?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje