utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Za tip koji je bio dobitan 10 puta u nizu nudi se kvota 2,10!

Sa početkom od 20 sati i 30 minuta na programu je utakmica pretposlednjeg, 35. kola švajcarske Super League u kojoj će Lugano ugostiti Servette.

Lugano se uoči ovog kola nalazi na na 7. poziciji sa ukupno 41 osvojenim bodom, a iza sebe ima skor od 9 pobeda, 14 remija i 11 poraza.

Servette, sa druge strane, zauzima 4. mesto na tabeli i ima 49 poena. U dosadašnjem toku sezone ovaj tim je ostvario 12 pobeda, 13 remija i 9 poraza.



I jedan i drugi tim sezonu mogu da završe u miru, s obzirom na to da su gosti već osigurali 4. mesto na tabeli, a da zbog rasporeda u poslednja dva kola domaćin ima minimalne šanse da završi “ispod crte“. Dakle, meč bez velikog značaja za obe strane.

Međusobne utakmice: Lugano – Servette (www.flashscore.com)

Iako smo u proteklom periodu mogli da vidimo mnogo pogodaka i na mečevima Lugana i na mečevima Servettea, njihovi međusobni susreti ipak nisu obilovali golovima. Na poslednjih 10 utakmica (ne računajući prijateljske) mreže ova dva tima su se zatresle svega 16 puta, a pritom je svaki put bio prolazan tip “0-2“.

Ukoliko mislite da će Lugano i Servette biti neefikasni i danas, tip “0-2“ možete odigrati po kvoti 2,10, ali s obzirom na to da je u pitanju meč bez velikog značaja postoje solidne šanse da će se niz ipak prekinuti. Tip “3+“ se plaća kvotom 1,70.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje