četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv niz rezultata u danskoj Superligi!

Sa početkom od 17 sati i 45 minuta na programu je utakmica 26. kola danske Superlige (Championship Group) u kojoj će se sastati Aarhus i Randers.

Aarhus se uoči današnjeg susreta nalazi na 4. poziciji u ovoj grupi, na svom kontu ima ukupno 39 bodova, a do sada je ostvario 10 pobeda, 9 remija i 6 poraza.

Randers je, sa druge strane, zabeležio ukupno 9 pobeda, 6 remija kao i 10 poraza zbog čega u ovom trenutku ima svega 33 poena i zauzima poslednje, 6. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Aarhus – Randers FC (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između Aarhusa i Randersa, možemo da primetimo da ove dve ekipe iza sebe imaju veoma zanimljiv niz rezultata. Naime, na svakom od prethodnih 8 susreta nisu postigli ni manje ni više nego tačno 2 gola, od čega čak 6 puta rezultatom 1:1 i dva puta rezultatom 2:0 u korist Randersa.

Za nastavak navedenog niza i tačno dva gola na meču se nudi kvota 3,55, dok se kombinacija “X2&0-2“, koja je takođe bila dobitna svaki put, plaća kvotom 2,75.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje