subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiv niz rezultata u Južnoj Africi!

Ekipe Cape Town City i Black Leopards sastaće se ove srede, u okviru 29. kola južnoafričke Premier League, a taj duel je na programu od 17 sati po našem vremenu.

Cape Town City se uoči predposlednju utakmicu u sezoni nalazi na 7. mestu, dok na svom kontu ima 38 poena i skor od 9 pobeda, 11 remija i 8 poraza. Sezonu će sigurno završiti na sredini tabele, te do kraja nemaju za šta da se bore.

Sa druge strane, Black Leopards zauzima poslednju, 16. poziciju i ima 22 poena (5 pobeda, 7 remija i 16 poraza), što je 3 manje od pretposlednje Chippe i 5 manje od Stellenboscha koji je izvan zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Cape Town City – Black Leopards (www.flashscore.com)

Ono što nam je zapalo za oko kod ove utakmice jeste veoma niz rezultata koji Cape Town City i Black Leopards imaju iza sebe. Naime, ove dve ekipe su razmenile po 3 boda u sezonama 2018-19 i 2019-20 (svaki put uz pobedu domaćina), da bi prva tri boda iz tekuće sezone pripala gostujućem timu, Cape Town City-u.

Ukoliko navedeni niz rezultata nije puka slučajnost svakako da postoje šanse da danas vidimo pobedu Black Leopardsa kome su bodovi nešto potrebniji, iako nema velike šanse za opstanak. Tip “2“ se plaća kvotom 4,20, dok se za duplu šansu “X2“ nudi kvota 1,80.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje