subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zanimljiva prošlost timova u Švajcarskoj 1 i 2!

Danas nas u večernjim satima očekuje po nekoliko mečeva Švajcarske Prve i Druge lige, a nama su pažnju privkli sledeći mečevi:

19:00 Lozana – Bazel

Još jedan meč koji mnogi kladioničari već poznaju kao ,,sumnjiv“. Od poslednjih 5 mečeva ovih rivala, čak 3 su završena ,,iz prelaza“. Takav slučaj bio je jedno i ove sezone, u 7.kolo, na terenu Bazela, domaći tim je vodio na poluvremenu, da bi ekipa Lozane dobila meč na kraju, prošle sezone ,,prelaza“ se desio dva puta na terenu Bazela, rezultatima 4:3 (1:2) i 2:1 (0:1). Da li je na redu novi prelaz na mečevima ovih rivala ne znamo sa sigurnošću, ali znamo da je kvota na prelaz 1-2 (iz jedan u dva) odličnih 21!

19:00 Šafhausen – Vil (Švajcarska Druga liga):

Ekipa Šafhausena zauzima treće mesto u drugom rangu takmičenja i gotovo je izvesno da ćemo ih i sledeće godine gledati u ovom rangu jer samo prvoplasirani tim ide u viši rang, a to je Ksamaks koji je udaljen čitavih 15 bodova. Sa druge strane ekipa Vila je na 8 mestu od 10 timova, imaju 18 bodova i od poslednjeg mesta su udaljeni svega 4 boda, na gostovanjima imaju skoe 1-4-5 i gol razliku 7:15.

Ono što nas je privuklo ovom meču, jeste međusobna tradicija ovih timova, naime prošle sezone kada su odigrali četri susreta, po dva su dobila oba rivala, ove sezone prva dva meča dobila je ekipa Šafhausena, pa ukoliko postoje neke ,,nečasne radnje“ između ovih timova, moglo bi da se desi da danas tim Vila odnese bodove sa terena Šafhausena. Kvota na takav scenario je 3,35.


Ovi mečevi nisu sigurni i zanosvani su na statistici i mišljenju urednika teksta, nemojte ih igrati za velike svote novca, veća za samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje