Advertisement
MaxBet

Večeras je na programu tri meča u kvalifikacijama za Kopa Libertadores 2019. kao i 1 meč u okviru kvalifikacija za Kopa Sudamerikanu 2019. Radi se o dva kontinentalna takmičenja u Južnoj Americi, a mi ćemo vam kroz ovaj član ukazati na par zanimljivih činjenica koje bi mogle da vam pomognu u klađenju.

         MEČEVI 2.RUNDE KVALIFIKACIJA ZA KOPA LIBERTADORED 2019 za noćas!
           
                                        

Informacije koje želimo da podelimo sa Vama tiču se mečeva Melgar – Universidad da Čile i The Strongest – Libertad, a tiču se prednosti domaćina zbog uslova za igru.

Kao što je već odavno poznato, razlike u nadmoriskim visinama u Južnoj Americi su nešto na čemu timovi iz naročito malih fudbalskih zemalja (poput Perua i Bolivije) često izvlaće korist jer se protivnici teško adaptiraju na te uslove (dožive klimatski šok kada dođu na nadmorske visine koje idu i do 3600m).

Melgar će svog rivala Universidad da Čile dočekati u gradu Arequipa na 2,335 m nadmorske visine, dok gosti stižu iz Santijaga sa nadmorske visine od svega 570m.

Još veći šok mogli bi da dožive gosti u Boliviji, teren The Strongesta u La Pazu, nalazi se na nadmorskoj visini od 3,640 m, dok gosti igraju na 43 m, pa će im biti baš problem da se adaptiraju na ovo, ali oprezno kod ovog meča jer je prošle godine upravo na ovom terenu u meču istih rivala slavio Libertad rezultatom 1:3, iako je u tom meču domaćin imao posed lopte od 75% i čak 30 pokušaja ka golu rivala naspram 9 gostiju!


MEČ 1.RUNDE KVALIFIKACIJA ZA KOPA SUDAMERIKANU 2019 za noćas!

Ekipa Union La Calera svoje rivale na stadionu Municipal Nicolás Chahuán Nazar, koji kao podlogu ima veštačku travu i rivalima je vrlo teško da se brzo adaptiraju na ovo, da li će im to biti prednosti i protiv brazilskog predstavnika Čapekoensea.


Ovo su kvote u kladionici MAX BET za pomenute mečeve, šta vi miliste da treba odigrati!?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.