četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Zaradili 400 hiljada funti za 18 meseci klađenja! Evo kako!

U proteklih 18 meseci Gevin i Aleks Voker su uspeli da dobiju oko 400 hiljada funti kladeći se na fudbalske utakmice.

Dva brata koji trenutno žive u Londonu u veoma skupom stanu, stanu sa sjajnim pogledom na grad, ogromnom plazmom na kome gledaju utakmice, uspeli su nešto što će im omogućiti da žive bezbrižno. Skoro čitavog dana se klade na fudbal čime zarađuju novac.

Pitate se sigurno – pa kako to?Odgovor je pokušao da vam da Gevin Voker.

Kladimo se samo na fudbal, a glavne opklade su pojedinačne utakmice (singlovi). Najbolje je kladiti se na mečeve koji su počeli, tako lako možete doći do zaključka šta će biti na toj utakmici.

Kladimo se bukvalno na sve, recimo, ustanemo u 7 ujutru i gledamo žensku utakmicu Uzbekistan – Japan U16. Nađemo kvalitetan strim iz Kine, zavalimo se u krevet i kladimo se.

Odgledamo oko 5 mečeva dnevno, ali nikada nam ne dosadi. Ulozi su nam sve veći i veći, neće nam dosaditi da gledamo utakmice.

Roditelji nisu bili najsrećniji kada smo napustili svoje poslove, ali smo im pokazali da sada imamo konstantan priliv novca. Naravno, ostavili smo 70 hiljada funti za slučaj da krene naopako.

Postoji dosta ljudi koji žele da zarade na kocki, a nemaju pojma šta rade. Uvek kada ostvare bilo kakav profit oni to upropaste odmah. Nije stvar u tome.

Predlažem ljudima da se uvek klade na utakmice koje su u toku. Nikada nemojte ubacivati više mečeva na tikete, akumulatore, i sl. Samo singlovi prolaze. Morate potražiti kladioničarske kvote koje su pogrešne i da to iskoristite. Kada bacite novčić šanse su 50/50. Ono što mi pokušavamo jeste da potražimo novčić sa 60% šanse da se okrene strana koja je nama potrebna.“, bile su reči Gevina Vokera.


Prevele kolege sa Sportske

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje