četvrtak, 25. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Zašto dolazi do promene kvota!?

Vrlo često smo svedoci da početna kvota u trentku objave nekog meča nije ista kao u trenutku kada se opredelimo da uplatimo određeni meč. Najvažniji razlog zašto dolazi do promena kvota jeste taj što kladionice kao i sve druge kompanije, žele da ostavre profit i ne žele da vam poklone kvotu, koja je pred meč veća nego što je to realno.

Zašto dolazi do padova kvota?

Nekoliko je ključnih razloga, iako lista razloga može da bude bez ograničenja, pre svega lista izostanaka igrača, tj. kada klub objavi da neko od ključnih igrača neće igrati (najbolji strelac, asistent, prvi golman…)

Primer: Igra se utakmica između Bostona i Majamija, gde su kvote par dana pred meč postavljene 1,60 – 2,10, ovde kao što vidimo Boston je proglašen za blagog favorita na meču, u međuvremenu, na sam dan meča iz Bostona objave da će Tatum i Brown preskočiti meč zbog povreda na treningu, kladionca će automatski podići kvotu na pobedu Bostona, dok će spustiti kvotu na pobedu Majamija, sa druge strane moguće je i da gostu fali neko od ključnih igrača, a u tom slučaju, kvota na pobedu Bostona bi pala još više, ali bi u prednosti bili kladioničari koji su prvi saznali vest, po mogućnosti pre kvotera koji rade za kladionice.

Drugi važan razlog koji utiče na pad kvota jeste broj odnosno iznos uplata na određeni meč, odnosno koliko je novca uplaćeno na neki tip na meču (npr. Ukoliko na susretu Hetafe – Betis, najveći broj uplata ide na pobedu domaćina, kladionce će reagovati i smanjiti kvotu na 1, jer tako smanjuje i svoj gubitak ukoliko domaćin stvarno i pobedi)

Za kraj, postoje promene i na LIVE klađenje, koje zavise od samog toka meča, velike kladionice prate sve mečeve koji imaju u live ponudi i u zavisnosti od događaja na meču, crveni kartoni, posed lopte, promene ključnih igrača, menjaju kvote, pa je vrlo često moguće uhvatiti i bolje kvote uživo nego pre meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje