Šesto izdanje završnog turnira (Final4) SEHA Gazprom lige održat će se u Brestu u Bjelorusiji u razdoblju od 07.04. do 09.04.  idućeg mjeseca.

Kao što se već zna, na kraju regularnog dijela regionalne lige, na vrhu tablice našao se Vardar iz Makedonije koji je prošle sezone osvojio srebrenu medalju nakon poraza u finalu od Veszprema. Taj isti Veszprem, branitelj naslova pobjednika SEHA lige, nakon regularnog dijela nalazi se na drugom mjestu tablice što bi značilo da ih ponovno očekuje polufinalni dvoboj sa Meshkov Brestom, koji će sada imati veliku pomoć svojih navijača. Uz ova tri spomenuta kluba na završni turnir idu i rukometaši Zagreba koje u polufinalu čeka težak zadatak protiv Vardara.

Polufinala (*Veszprem – Meshkov Brest / Vardar – Zagreb*) igrat će se 07.04., dok dva dana poslije igra se veliko finale i meč za treće mjesto.

Prvi puta otkad su dio SEHA lige, Meshkov Brest je domaćin završnog turnira. „Velika je ovo čast za nas i naše navijače. Potrudit ćemo se organizirati završni turnir na visokom nivou. Stalni smo član završnog turnira SEHA lige, no nikada ga nismo osvojili. Nadamo se da ćemo to promijeniti pred svojim navijačima,“ rekao je Pavel Bashkin, sportski direktor Meshkov Bresta.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here