četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Želi povratak na Ostrvo

Saido Berahino je pre nekoliko godina važio za jednog od najperspektivnijih engleskih fudbalera i bio velika nada Vest Bromvič Albiona.

Ipak, 26-godišnji napadač je ubrzo doživeo „strmoglavi“ pad karijere, propao mu je transfer u redove Totenhema, u Stouku je imao izuzetno loš učinak (samo 5 pogodaka na 56 odigranih duela), da bi tokom 2019. godine stigao u Zulte Varegem kao slobodan agent.

Igrama u dresu belgijskog kluba je ponovo skrenuo pažnju na sebe, te se Berahino nada da bi u narednom periodu mogao da dobije novu priliku da zaigra u jednoj od najkvalitetnijih liga na svetu – Premijer ligi.

„U Varegemu sam ponovo zavoleo fudbal. Nažalost, zbog koronavirusa sezona je završena i klub je u razgovoru sa mojim agentom doneo odluku da će me pustiti ukoliko stigne dobra ponuda. To je zaista velika šteta, jer sam imao sjajno vreme ovde. To je bila i velika odluka za mene, te sam po prvi put igrao van Engleske. Videćemo šta će se dogoditi, ali nema sumnje da bih voleo da se vratim u Premijer ligi, da dobijem drugu šansu, jer imam nedovršena posla“, kazao je Berahino.

Berahino je nastupao za sve mlađe kategorije reprezentacije Engleske, da bi 2018. godine doneo odluku da nastupa za seniorsku selekciju Burundija.

Fotografija preuzeta kao screenshot sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje