petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidan: Benzema je najbolja “devetka“

Real Madrid je juče na svom terenu uspeo da slavi protiv Atletik Bilbaa (3:0), a u centar pažnje dospela je još jedna fantastična partija napadača “Kraljevskog kluba“, Karima Benzeme, koji je postigao sva 3 pogotka.

Francuz je trenutno drugi strelac lige sa 21 postignutim pogotkom (12 manje od Lionela Mesija), a najviše zahvaljujući formi u kojoj se nalazi s’ obzirom da je uspeo da postigne bar po jedan pogodak na svakoj od poslednjih 5 utakmica (ukupno 8 golova).

Glavni trener ovog tima, Zinedin Zidan, pohvalio je iskusnog napadača rekavši da je on trenutno najbolji fudbaler koji nosi broj 9 na leđima.

– “U boljoj je formi nego ikada pre, što govori i 8 golova u nizu. Za mene je Benzema u ovom trenutku najbolja devetka na svetu. Uopšte nisam iznenađen time, znam da je kvalitetan igrač“, rekao je Zidan.

Madridski klub će do kraja sezone odigrati još 5 mečeva u La Ligi, gde će se sastati sa Hetafeom, Rajo Valjekanom, Viljarealom, Real Sosijedadom i Betisom. Trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli sa 4 boda zaostatka u odnosu na drugoplasirani Atletiko.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje