četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidan: “Bilo je mnogo ponuda, ali sam hteo samo u Real“

Zinedin Zidan je juče i zvanično predstavljen kao novi stari glavni trener Real Madrida što je svakako izazvalo veliko oduševljenje navijača.

On je upravo ovaj klub vodio sa mnogo uspeha tokom tri sezone i tokom tog perioda svaki put postao osvajač Lige Šampiona.

Ni sam “Zizu“ nije krio zadovoljstvo što se vratio na klupu španskog velikana, što je pokazao i tokom promocije.

– “Znam da je ovo veliki dan za sve, naravno i za mene je. Veoma mi je drago što sam ponovo kod kuće. Imao sam ponude od mnogo klubova, ali sve što sam želeo je bio povratak u Real“, rekao je dodajući da je poziv Pereza bio ono zbog čega se odlučio na povratak.

– “Vratio sam se zbog poziva predsednika. Volim tog čoveka, kao i ovaj klub. Zato sam ovde.“

Usledilo je i očekivano pitanje novinara zašto je napustio klub po okončanju prošle sezone.

– “Odlučio sam da odem u trenutku kada sam mislio da je klubu potrebna promena. Ostali smo bez prvenstva i kupa, ali smo ipak osvojili Ligu Šampiona. Moj odlazak je bio neophodan, ali ne zato što sam ja to želeo, meni i timu je bila potrebna pauza. Morao sam da donesem tu odluku čak i ako je to bio veoma teško za mene. Ali vratio sam se i sad želim da vratim klub na mesto koje mu pripada“, jasan je francuski stručnjak.

Real u ovom trenutku drži 3. mesto u prvenstvu Španije, a na 11 kola do kraja sezone imaju 5 bodova manje od drugoplasiranog Atletika.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje