utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidan: Nisam najgori, ali nikada nisam bio ni najbolji!

Jedan od najboljih trenera sadašnjice, legendarni francuski fudbaler Zinedin Ziden, odgovorio je na pitanje novinara o dosta slabim rezultatima Real Madrida u poslednjem periodu tekuće sezone.

“Moramo da prođemo i kroz nesrećni period, kao i tokom prošle sezone kada je takođe bilo teških momenata. Ja iskreno mislim da sada nisam najgori trener, kao što nikada nisam bio ni najbolji, u to sam siguran“ – izjavio je legendarni Zizu.

Takođe ovaj Francuz dodao je: “Sistem igre ne planiram da menjam, možemo da se snalazimo i u 4-4-2 i u 4-3-3 formaciji, ali to ne utiče na ono što mi moram da uradimo na terenu. Imali smo teške trenutke, ali to se dogodi tokom svakog meča. Mislim da trenutno nemamo ogromne probleme“.

Real je nakon fantastične forme u poslednje vreme počeo da igra nešto lošije, što je sve na kraju odlikovano porazima od Đirone u La Ligi (2:1) i od Totenhema u Ligi Šampiona (3:1). “Kraljevski klub“ u svojim rukama trenutno ima 4. poziciju u španskom prvenstvu, kao i 2. poziciju u grupnoj fazi Lige Šampiona iza Totenhema.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje