petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidane: Besan sam, moraju mi objasniti pravila rukometa

Trener Real Madrida Zinedine Zidane bio je ljut nakon remija 2: 2 sa Sevillom. Nije se složio sa presudama sudija na utakmici, koji su dali penal u korist Sevilje, ali nije dosuđen jedan Realu. Trener retko govori o sudijama, ali posle utakmice ih nije štedeo.

Ništa ne razumem. Ako postoji utakmica sa Militaovom rukom, postoji i sa Seviljom. Ono što mi je sudija rekao nije me ubedilo. Nikad ne pričam o sudijama, ali danas sam besan. Na kraju, sve je gotovo i ništa „Zadovoljan sam svojim učinkom i mislim da smo zaslužili više jer smo bili sjajni u drugom poluvremenu. Ne želim više da pričam o tome. Ali oni moraju da mi objasne pravila rukometa . Borićemo se do kraja „, rekao je Zidane.

Sada možemo da kažemo šta želimo. Ono što me brine je da ne postoji jasno pravilo o tome šta se dosuđuje kao penal, a šta ne. Sada moramo da razmislimo o preostale tri utakmice. Ljut sam jer smo zaslužili pobedu . Verujem u fudbal, ali moje mišljenje je da su bile dve ruke na utakmici, a samo jedna je dosuđena kao penal. Ako sutra moramo da igramo, spremni smo. Osećamo se dobro i dobro ćemo se pripremiti za preostale utakmice, “dodao je Francuz.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje