četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zidane: Da li je Real potcenjen pred Liverpool? Da li je Hazard spreman?

Trener Real Madrida Zinedine Zidane upitan je na svojoj konferenciji za štampu pred sutrašnji prvi četvrtfinalni okršaj sa Liverpoolom u okviru Lige šampiona, da li se „beli“  potcenjuju? Legenda francuskog fudbala je odgovorila: „Mislim da jesmo. Na kraju, zaslužujemo poverenje. Ovaj tim nikada ne odustaje“, rekao je Zizu.

Zidane je pohvalio svog nemačkog kolegu Jurgena Kloppa, menadžera Liverpoola. „On je divan trener. Trener je već dugo i ima iskustva. Tokom trenerske karijere odradio je vrlo dobar posao, svako radi stvari na svoj način. Video sam mnogo različitih trenera i stvari otkako sam u trenerskoj profesiji “, rekao je Zidane.

Trener Real Madrida prokomentarisao je i mogućnost da se belgijska zvezda Eden Hazard vrati u igru nakon povrede. „Čovek mora biti strpljiv. Nikada ne rizikujemo povratak igrača ako nije spreman. Idemo korak po korak i videćemo kada će moći ponovo da igra. Tako je za sada„, rekao je Francuz.

Zidane je takođe prokomentarisao probleme u odbrani Liverpoola, nastale usled teških povreda ključnih igrača u centru odbrane. „Ne znam možemo li to nazvati slabošću, jer oni imaju druge igrače. Takođe imamo odsutne igrače, ali naša snaga je u timu. Uvek nedostaju igrači, ali naša snaga je u timu. To je kako je to kod nas“ Zidane je završio.

LŠ: Još jedna loša vest za trenera pre okršaja sa Bajernom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje