Advertisement
MaxBet

Teniska sezona je počela, a najbolji teniseri sveta se polako pripremaju za prvi grend slem u sezoni. Kada je klađenje u pitanju treba biti oprezan sa ovim turnirima pred grend slem, jer najbolji teniseri umeju da taktiziraju. Ipak, mnogima je ovo prvi turnir u sezoni pa se može odigrati koji par, jer je ova nedelja poslednja provera pred najbitniji turnir.

Mi smo se odlučili za meč sa turnira u Ouklendu u kome će igrati dvojica Amerikanaca. Radi se o Džonu Izneru i Tejloru Fricu.

Kvota na pobedu Iznera je 1,40 i to je više nego primamljiva kvota. Ipak, treba uzeti u obzir da je Džon Izner imao jako težak završteak prethodne sezone i pitanje je kada je on počeo da se sprema za novu sezonu. Ne zaboravite da je Izner bio u jurnjavi za završnim mastersom u Londonu, i na kraju je uspeo da se oproba na tom turniru. U većini tih mečeva Izner je bio rovit, jer je imao problema sa kolenom. Njegov odmor je sigurno bio duži nego inače, a njemu će trebati malo vremena da skine “rđu” sa svog tela. Zato opcija 1 za nas nije primamljiva, jer jednostavno nije vredna rizika.

Ono što je gotovo uvek pametno igrati kada je Izner akter meča jesu gemovi. Konkretno, mi smo se odlučili za opciju prvi set više od 10,5 gemova. Iako je Tejlor Fric odigrao nekoliko mečeva daleko je od neke bajne forme. Ipak on poseduje vrlo dobar servis i protiv “raštimovanog” Iznera uz koretktan procenat prvog servisa ne bi trebao da ima problema da osvaja svoje gemove. Što se Iznera tiče, bez ikakve sumnje najbolji server na turu. Pošto je tek početak sezone ne verujemo da će nešto zapinjati, već će mu ovaj meč poslužiti da vidi gde je. Razlika između njegovog prvog i drugog servisa gotovo da ne postoji, a u ovim brzim uslovima u Ouklendu mi ne znamo kako će Fric riternirati. Fric je imao dosta problema protiv Kopila u prvom kolu, a Kopil nije ni približno dobar server kao Izner. Dakle, Izner uvek može da se osloni na svoj servis, tako da ni on ne bi trebao da ima problema da osvaja svoje servis gemove.

Početak je sezone, niko ove turnire ne shvata toliko ozbiljno, dva rasna servera, jednostavno sve navodi na over gemove.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 1,65 Maxbet

Opcija 2: Prvi set taj brejk 1,80 Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.