četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

ZOI, 4.dan: Sjajni Hiršer i Vukićević, doping Japanca i cica dana

Sjajni austrijski skijaš Marsel Hiršer, došao je po očekivanju do zlata  u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu. Hiršer je ostvario vreme od 2:06,52 minuta i tako osvojio prvu zlatnu olimpijsku medalju u karijeri. Srebrnu medalju osvojio je Francuz Aleksi Pantiro sa zaostatkom od 0,23 sekunde, a bronzu je osvojio njegov sunarodnik Viktor Mufa Žande sa 1,02 sekunde zaostatka.

Danas su na skijališta izašla i dva takmičara iz SrbijeVukićević je zauzeo 25. mesto rezultatom od 2:11,74 i bio je 5,22 sekunde sporiji od osvajača zlatne medalje Austrijanca Marsela Hiršera. Stevović je spust završio kao 59. rezultatom od 1:24,47, ali nije završio drugu trku pa je ostao bez plasmana.

Japanski reprezentativac u brzom klizanju Kei Saito je prvi suspendovan sportista sa ZOI, tako što je bio pozitivan na acetalozamid, diuretik koji može da prikrije upotrebu drugih nedozvoljenih supstanci.

Cica dana je Anastasija Brizgalova (25), Ruskinja koja se takmiči u karlinguDruštvene mreže su bukvalno eksplodirale pohvalama na račun njenog izgleda. Jedan od komentara je – kakve oči ima, mogla bi da sprži led.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje