četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zoran Tošić ponovo u Partizanu!

Zoran Tošić, potpisao je danas trogodišnji ugovor sa svojim nekadašnjim klubom Partizanom i tako se vratio u klub posle osam i po godina provedenih u inostranstvu. On je stigao bez obeštećenja pošto mu je istekao ugovor sa ekipom CSKA iz Moskve.

Zoran Tošić (1987.) igra na krilnim pozicijama, a svoju karijeru počeo je u Proleteru iz Zrenjanina, da bi kasnije prešao u tim Banata koji je kao domaćin svoje mečeve igrao u ovom gradu. Dobre partije preporučile su ga Partizanu gde dolazi u julu 2007.godine i igra sve do januara 2009. U tom periodu odigrao je 56 utakmica, postigao 16 golova i zabeležio 8 asistencija. Usledio je prelazak u Mančester Junajted, a potom i pozajmica u nemački Keln. CSKA iz Moskve otkupljuje ga 2010-te godine. Tošić je u slavnom moskovskom klubu odigrao 241 utakmicu, postigao 47 golova uz 41 asistenciju. Za reprezentaciju Srbije nastupao je na 76 utakmica uz 11 golova, a i dalje je na spisku reprezentacije.

Svakako da će ovo biti ogromno pojačanje za tim Partizana, sportski direktor Ilijev najavio je dolaske još nekoliko igrača.

Za to vreme, Partizanove rivale u Ligi Evrope napuštaju najbolji igrači, Ravet je otišao iz Jang Bojsa, Latifi iz Skenderbega, dok je danas i najbolji igrač Dinamo Kijeva, Jarmolenko potpisao ugovor sa Borusijom iz Dortmunda.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje