četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

ZVANIČNO: Zidan ponovo na klupi Real Madrida!

Rukovodstvo Real Madrida ovog ponedeljka je i zvanično potvrdilo da Santijago Solari više neće obavljati posao glavnog trenera ekipe.

Kako se navodi u saopštenju kluba, razlog za ovakvu odluku je ispadanje iz Lige Šampiona, kao i generalno neuverljiva igra u proteklom periodu zbog čega ekipa iz Madrida do kraja sezone neće imati priliku da se bori ni za jedan trofej.

Zamenu ipak nećemo morati da čekamo, pošto je ubrzo nakon odlaska Solarija kao novi šef trenerskog tima postavljeno dobro poznato lice – Zinedin Zidan koji je ugovor sa novim-starim klubom potpisao do kraja juna 2022. godine.

Zidanu ovo naravno neće biti prvi mandat u Real Madridu, s’ obzirom da je ovu ekipu vodio sa mnogo uspeha od januara 2016. do maja 2018. godine. Tokom tog perioda “Kraljevski klub“ je uspeo da čak 3 puta dođe trofeja u Ligi Šampiona, a ukupno 9 njih u okviru svih takmičenja.

Real Madrid je pod vođstvom Zinedina Zidana došao do čak 9 trofeja

Real Madrid se trenutno nalazi na 3. mestu u La Ligi sa čak 12 bodova manje u odnosu na prvoplasiranu Barselonu. Do kraja sezone odigraće se još 11 kola.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje