sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dva izgledna predloga Evrolige?!

Košarkaši Crvene  zvezde mts u petak dočekuju Olimpijakos u utakmici 20.kola Evrolige.

Pred ovaj meč trener Dušan Alimpijević očekuje dobru igru svog tima iz više razloga, i pored činjenice da neće biti Džejmsa Feldina:

 „Olimpijakos nam dolazi posle nekoliko promenljivih igara i forme, u kojoj su na impresivan način pobedili Makabi, ali i zabeležili dva poraza na gostovanjima, Očigledno da ovakav ritam ostavlja traga i na nešto iskusnije ekipe, kao što je Olimpijakos. Mi pred ovaj meč imamo višestruki motiv da odigramo angažovano i da se prikažemo u pravom svetlu: Prvo doživeli smo ubedljiv poraz u Pireju i želimo da pokažemo napredak u odnosu na tu utakmicu od koje su neke uloge u timu promenjene i drugačije podeljene.  Drugo, želimo da napravimo i dobru uvertiru za  važne utakmice koje nas očekuju u narednom periodu, i treće, igramo pred našom publikom i želimo da se prikažemo u što boljem svetlu i odigramo jednu dobru utakmicu“ rekao je trener crveno-belih koji je dodao da sigurno neće moći da računa na Feldina.

Zvezda je 2 poraza u Evroligi od Khimkia i Maccabia prekinula pobedom u Skopju protiv MZT-a, a danas žele da se revanširaju grcima za poraz u Pireju. Kvota za takav scenario iznosi 2.60, ali mi nismo optimistični da odigramo keca.

Možda je bolja solucija vijati T. Rochestia preko margine, igrača koji je već postigao 20 poena protiv istog rivala, i Nikolu Milutinova koji je postigao 13 poena protiv današnjeg rivala.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje