subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda CSKA Moskve ne može „bunar da pogodi“?!

U okvrivu 23. kola Evrolige u Moskvi će se sastati od 18h CSKA i Maccabi iz Tel Aviva.

CSKA Moskva je sa 2 poraza u poslednjih 5 duela Evrolige dozvolio da ih Real Madrid prestigne i zauzme vodeću poziciju na tabeli. Ostalo je još 8 mečeva do kraja regularnog dela sezone, a Maccabi ima 3 pobede manje od pozicije koja vodi u doigravanje.

Jedan od najboljih igrača Evrope vrlo verovatno igra sezonu nakon koje će se oprobati u NBA gde su za njegove usluge zainteresovan brojne ekipe, na prvom mestu Utah Jazz i Denver Nuggetsi. Miloš Teodosić ove sezone u VTB ligi beleži prosečno 10 poena i 6,3 asistencije, dok u Evroligi igra 8 minuta više i beleži 16,8 poena uz 7,4 asistencije.

Međutim, nakon što se vratio na parket u februaru Teodosić u VTB ligi ima (blago je reći) katastrofalan šut za 3 poena. Iako je 9. februara odigrao solidan meč protiv Crvene Zvezde zabeleživši 16 poena uz šut 3/10, u VTB ligi je bio čak lošiji u šutu.

16. februara protiv ekipe Zenita je promašio svih 6 uzetih šuteva (0/3 za 2pt i 0/3 za 3pt). Tri dana kasnije odigrao je meč protiv Lokomotive Kuban kada je imao 6 poena uz šut (1/3 za 2pt i 0/7 za 3pt). Dakle Teodosić je u skorašnjim mečevima imao šut od 16% za 2pt, a 0% za 3pt!

Kladionice su postavile marginu na osnovu njegovog sezonskog učinka. Nesporno je da Teodosić ima odličnu šutersku ruku, ali evidentno je da je u krizi.


Kladioničarski savet – Miloš Teodosić (CSKA) manje od 15,5 poena @1,85 SekaBet kladionica


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje