subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda danas zatvara regularni deo sezone

Košarkaši Crvene zvezde zatvaraju regularni deo sezone ABA lige, utakmicom sa Cibonom u ponedeljak od 18 časova u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’.
Zvezda je prva na tabeli sa 18 pobeda i 3 poraza, ali i ovaj meč žele da dobiju. Pred utakmicu sa Cibonom govorio je trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević:
’’Bez obzira što utakmica sa Cibonom nema rezultatski značaj i što smo već obezbedili prvo mesto pred plejof, ovo je poslednja utakmica u regularnom delu sezone i potreban nam je dobar meč. Želimo da pokažemo napredak i reakciju nakon poslednje utakmice u Evroligi. Nemanja Dangubić neće igrati, on se u potpuni trenažni proces vraća od utorka’’, istakao je Alimpijević.

Zvezda je pružila očajnu partiju na gostovanju Barceloni, verovatno su i igrači svesni da nemaju šanse za prolaz u Plejof Evrolige.

” Očekuje nas zadnje kolo ABA lige protiv najjačeg protivnika. Imali su odličnu sezonu, kako u ABA ligi tako i u Euroligi. Nama treba biti maksimalan motiv igrati protiv jedne takve ekipe u Pioniru”, kazao je Ante Nazor uoči utakmice.


Zaista je teško ovde prognozirati bilo kakav ishod (trenutno hendikep postavljen na -20.5) s obzirom da je i jednima i drugima utakmica nebitna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje