četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda i Partizan rutinski do pobeda na kraju sezone

Crvena Zvezda je večeras pred oko 40.000 navijača rutinski savladala Napredak iz Kruševca sa 3:0 i proslavila jubilarnu 30-tu titulu zbog koje će od sada imati tri zlatne zvezdice na grbu. Pehar je kapitenu Nenadu Milijašu uručio Marko Pantelić. Velike ovacije navijača su osim Milijaša bile upućene i treneru Milojeviću čiji je ostanak u klubu upitan.

Partizan je sa 2:0 savladao Proleter. Partizan se oprostio od Saše Ilića, međutim iskusni fudbaler želi da okonča igračku karijeru osvajanjem Kupa:

Nije kraj, imamo utakmicu u četvrtak, želeo bih da se oprostim od aktivnog igranja osvojenim Kupom, ali sam mislio da je najbolje da se oprostim pred svojim navijačima, na svom terenu, gde sam proveo skoro 30 godina svoje karijere. Danas je bilo izuzetno emotivno za mene, izuzetno emotivni su bili prethodni dani, kada se saznalo da može da se igra pred publikom. Hvala svima koji su došli u velikom broju i po ovoj kiši da me isprate, ja im ovo neću zaboraviti. 

U preostala dva meča plej of-a superlige Srbije viđeni su nerešeni rezultati: Radnički Niš – Mladost Lučani 2:2 i Čukarički – Vojvodina 1:1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje