petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda na krcatoj Marakani traži prolaz u nokaut fazu?!

Najava: Večeras od 21:05 će na stadionu „Rajko Mitić“ Crvena Zvezda dočekati Keln. Pobeda Zvezdi obezbeđuje proleće u Evropi, ali će verovatno za prolaz dalje biti dovoljan i remi, pod uslovom da BATE Borisov ne slavi u Londonu protiv Arsenala. Očekuje se veliki spektakl i oko 50. 000 navijača, među kojima će biti i 6. 000 navijača Kelna, koji će biti smešteni na južnoj tribini, najvećeg stadiona u Srbiji.

Izjave: Trener Crvene Zvezde, Vladan Milojević, ne želi da kalkuliše: „Ne volim da kalkulišem, ni u životu, ni u sportu. Ne možemo se voditi tom logikom. Ovo je utakmica koju će sigurno da odluče hrabrost i disciplina. Mi smo spremni za ovaj meč. Pritisak postoji, rekao sam igračima da treba da uživaju i da su oni doveli Zvezdu ovde. Mislim da imamo snage, neka daju sve od sebe, neka uživaju i videćemo na kraju kakav će rezultat biti. Šta god da se desi, oni su za mene junaci, doveli su Zvezdu gde jesu„. Kapiten Kelna, Matjas Leman je pred meč sa Crvenom Zvezdom izjavio: „Velika je čast igrati u Evropi i ne želimo da nam utakmica u Beogradu bude poslednja ove sezone. Moramo da pobedimo, znamo šta nas čeka, Zvezda ima dobar tim i videćemo šta će biti. Daćemo sve od sebe. Atmosfera u timu je odlična„.

Povrede i suspenzije: Veliki hendikep za Zvezdu će biti izostanak Nemanje Radonjića, dok Keln nije poveo u Beograd četiri igrača: Jonasa Hektora, Marko Hegera, Marsela Risea i napadača Džona Kordobe.

Predlog: GG kvota @1.85 / kvota je iz sportske kladionice MaxBet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje