četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda NBA i desetostruki All-Star je otvoren za nove izazove

Zvezda NBA – Carmelo Anthony par puta je isticao na konferenciji za medije da je otvoren za ponude. Melo je možda odigrao poslednju utakmicu kao Knick.

„Potrebno je samo komunicirate sa mnom i da me pozovete na sastanak, ja sam otvoren za saradnju“.

Carmelo je frustrian što se predsednik New York Knicksa nije udostojio ni običan razgovor da obave, uprkos što je u klubu legenda, koja je nedavno odigrala 6 sezonu. Melo bi želeo da ostane u klubu i smatra da može da uspe, ali mu takozvana akcija trougao ide na živce, kao i većini igrača (D. Rose na primer). Ni sam trener Hornacek nije zadovoljan što ne može da vodi svoju filozofiju igre, nego mora da sluša menadžment, a ispostavilo se da to nije dobitna formula s obzirom da su Knicksi van Plejofa sa svega 31 pobedom.

Melo je izjavio da bi otišao gde god je poželjan, ukoliko New York želi da uđe u proces formiranja tima oko letonca Kristapsa Porzingisa.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje