subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda se dogovorila sa Špancem, a da li sprema i trampu sa Solunjanima?!

Kako prenosi portal Hotsport, Zvezda bi tokom maja trebala da raskine ugovor sa Jose Canas – om, koji je trenutno zbog situacije sa Koronavirusom iskoristio pauzu pa se nalazi sa svojom porodicom u Španiji. Canas je bio standardan prvotimac kod Vladana Milojevića, ali je taj status u potpunosti izgubio dolaskom Dejana Stankovića na klupu crveno – belih.

Zvezda će tako u veznom redu pružiti šansu mladim igračima, a oslobodiće se viška stranaca, ali i doći do bolje finansijske situacije. Pre Kanjasa, Zvezda je raskinula ugovor i sa Santana Žanderom i sa Radživom Van La Parom.

Osim njih na izlaznim vratima je i Mateo Garsija, za koga je zainteresovan solunski Aris za koji je već nastupao. Sa druge strane, grčki mediji naslućuju da je Zvezda zainteresovana za štopera Arisa, Francuza Rouza, pa nagoveštavaju moguću trampu u interesu oba kluba.

Međutim, sportski direktor Crvene Zvezde, Mitar Mrkela, kako prenosi B92, demantuje da je Zvezda zainteresovana za štopera: Crvena zvezda nije zainteresovana za Rouza. U ovom trenutku imamo višak stranih igrača i želja nam je da smanjimo njihov broj. Takođe imamo četiri štopera i čekamo petog, Erakovića, pa nam Rouz nije interesantan.


Slika preuzeta sa sajta: http://www.crvenazvezdafk.com

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje