subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Zvezda želi pobedu bez jednog igrača

U petak veče od 19h u Beogradu će ekipa Crvene Zvezde dočekati ruski Unics u utakmici bez velikog značaja jer samo direktan okršaj sa Darussafakom u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige, odlučuje o prolazu beogradske ekipe u dalji krug takmičenja, dok se ekipa Unicsa od takmičenja oprostila još u ranijem periodu.

Dejan Radonjić neće moći da računa na startnog plejmejkera Stefana Jovića koji se prema pisanju španske štampe dogvorio oko prelaska u katalonski klub Barcelonu od naredne sezone. Jovića u svojim redovima želi da vidi i selektor Srbije – Đorđević u minhenskom Bajernu.

„Jović neće igrati u petak. On je bio u boljem stanju pred Budućnost, počeo je da radi, ali je na početku meča osetio problem sa leđima i u drugom poluvremenu nije ni mogao da igra. Sutradan maltene nije mogao ni da hoda. On dugo ima tih problema“- izjavio je trener crveno-belih.

Ekipa Crvene Zvezde igra meč ABA lige u utorak 4. aprila, dok je naredni meč Evrolige na programu 7. aprila u Turskoj.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje