petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Može li umorni Del Potro da ponovi igre iz Indijan Welsa?

Ispoštovali su organizatori turnira u Majamiju Huana Martina Del Potra i njegov meč postavili u večernji termin, ali to i dalje ne menja činjenicu da je Argentinac odigrao mnogo mečeva u poslednje vreme. U najavi za masters u Majamiju govorili smo kako bi možda pametno bilo igrati protiv njega, jer će kvote protiv Delpa biti visoke.

Njegov današnji protivnik biće Holanđanin Robin Hase koji ovaj meč svakako može da učini zanimljivim. Ipak, mi ovaj tip baziramo na igrama Del Potra za koje mislimo da će biti u padu u narednom periodu.

Del Potro je osvojio tri trofeja ove sezone. Pre Indijan Welsa osvojio je turnir u Akapulku, svi smo bili svedoci njegove pobede nad Federerom i osvajenje prve masters titule u karijeri. Sve je to mnogo za diva iz Tandila, jer on nije poznat kao igrač koji može da igra iz nedelje u nedelju na najvišem nivou. Njemu telo ne dozvoljava takav ritam i zato se kroz karijeru mučio sa povredama. Tokom turnira u Indijan Welsu imao je problema sa leđima što je i sam izjavio. U pauzama između gemova kada je Delpo menjao majice, mogle su se videti kinezi trake koje ublažavaju bol. Dakle, bol je sigurno tu, a nakon onakve pobede nad Federerom sigurno je došlo do pražnjenja sa fizičke, a i emotivne strane.

Ovaj tip zavisi u mnogome od Delpa, jer ako on bude bio na nivou verovatno će slaviti ubedljivo. No, mi smo mišljenja da neće biti tako, jer ne vidimo razlog zašto bi Del Potro od samog starta igrao na najvišem mogućem nivou. Tu je naravno i Hase koji ima igru, i servis pre svega koji može da ga drži u igri. Odigrao je Hase sjajan turnir u Roterdamu gde je Federeru otkinuo čak i set. Ovde je u prvom kolu dobio uvek neogudnog Sugitu tako da svakako ima čemu da se nada.

Mi očekujemo neizvestan meč, a ko zna možda Hase uspe da otkine set Del Potru. Del Potro ako bude slavio ne verujemo da će to biti neka ubedljiva pobeda i zbog toga mislimo da je over najbolja opcija.

Predlog: više od 21,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje