četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Američki fudbal : Predlozi za klađenje

Ove sezona će biti pakleno teška za tipovanje. Gledaćemo da maksimalno redukujemo broj predloga i da to bude fin procenat. Danas je prvo kolo, videli smo kako je počelo. Porazom akutelnog šampiona. Prve 2-3 runde su uvek bile teške tako da oprezno.
Od predloga za danas izdvajamo ovo:

19:00 Baltimor Rejvensi – Hjuston Teksansi 1 1,20 (soker) / tim1 26,5+ 1,85 Maxbet

Veliki hajp se digao kod Rejvensa. Lamar je dobio novac koji je tražio, dobio je pojačanja koja je tražio i dobio je novog ofanzivnog koordinatora. Ukoliko budu zdravi kalibar su za visoke domete.
Danas im dolazi Hjuston koji redovno dobijaju i koji ove sezone dolazi sa novim trenerom i ruki kvoterbekom. Dakle, igraju tim koji je formiran i puca na visoko protiv tima koji tek treba da se izgradi. Situacija je krajnje jasna.

19:00 Minesota Vajkingsi – Tampa Bej Bakanirsi 1 1,47 (Maxbet)/ tim1 24,5+ 1,83

Minesota je prethodne godine bila prava napadačka mašinerija i tako će biti i ove godine. Jesu ostali bez Dalvina Kuka, ali opet tu je Matison koji je pokazao u utakmicama kada je Kuk bio povređen da može da ga menja bez problema.

Džastin Džeferson je tu, Ti Džej Hokinson je tu i mišljenja smo da je to sasvim dovoljno da se dobije Tampa koja se polako, ali sigurno osipa.

Iz godine u godinu ovaj tim će biti sve slabiji. Majk Evans nije dobio novi ugovor, ostali su bez Lenarda Forneta na poziciji raning beka. Odbrana je i dalje solidna, ali u globalu sa Bejkerom Mejfildom koji menja timove kao čarape po nama nemaju šta da traže.

Vašington Komandersi – Arizona Kardinalsi 1 1,30 (Soker)/ h1-6,5 1,71 Soker

Apsolutni fiks kola je čist 1 na Vašington koji igraju protiv najgore ekipe u ligi uz Hjuston. Arizona je bukvalno u fazi raspadanja. Promenili su trenera, startni kvoterbek im je povređen i na sve to ostali su bez najboljeg hvatača.

Vašington ima ruki kvoterbeka, to jeste činjenica ali isto tako treba istaći da je to tim koji je dugo zajedno i koji je ojačan sjajnim Erikom Bienemijem koji će zvati akcije u napadu.
Napomnjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje