Advertisement
MaxBet

Ušli smo u deo sezone u kojem mnoge ekipe imaju problem sa povredama, mnoge nemaju šansi za plej of pa svoje najbolje igrače odmaraju.  Jedna domaća kladionica u svojoj ponudi ima igrače NFL-a pa bi na osnovu podataka koje budemo izneli mogli da se oprobamo i sa tim opkladama.

New York Jets – Miami Dolphins

Džetsi se nalaze u velikom problemu pred ovaj meč. Danas je izašla informacija da neće igrati startni trkač Levion Bel. On je veoma bitan igrač za napad Džetsa, jer osim što trči on i hvata lopte. Bez njega tim neće biti isti, a to nam govori da će Sem Darnold danas sigurno igrati kroz vazduh. Na ruku nam ide činjenica da je odbrana Majamija jedna od gorih u ligi.

Predlog za pokušati: Sem Darnold više od 247,5 jardi 1,85


New England Patriots – Kansas City Chiefs

Kanzas Siti Čifsi imaju velikih problema sa trkačima pred meč sa Patriotama. Glavni trener Endi Rid je ostao bez svoja dva najbolja trkača, jer se povredio i Demijen Vilijams. Slika je pala na Lešona Mekoja koji će imati pomoć rukija Darvina Tomsona i Spensera Vera.

Ono što je nama za oko palo jeste igra Kanzasa po zemlji. Kada imate Patrika Mahomsa kao kvoterbeka morate ga koristiti, jer ima neverovatno jaku ruku. Kanzas nikada nije imao jaku igru po zemlji, a sada sa rezervnim igračima ne verujemo da će rizikovati sa njima.

Koliko poverenje Endi Rid ima u pomenute trkače pokazuje činjenica da Lešon Mekoj tokom cele sezone nije imao više od 12 nošenja na utakmici, a ako pogledamo prethodne četiri utakmice, Mekoj u zbiru nije imao više od 15 nošenja.

Ruki Darvin Tomson je igrao protiv Oaklanda. Imao je 11 nošenja za 44 jardi i tačdaun, ali sve je to bilo u popularnom garbage time-u kada je bilo poznato da će Kanzas pobediti Ouklend.

Iz ovoga se može zaključiti da će Mahoms i danas imati pune ruke posla i da bi moglo da se proba sa njegovim overom bez obzira što Patriote dobro brane pas igru.

Predlog za klađenje: Patrik Mahoms više od 270,5 jardi 1,85


Atlanta Falcons – Carolina Panthers

Za Falconse se vraća Hulio Džons i to je veliko pojačanje za ovaj tim. Džons je jedan od najboljih hvatača u ligi i on će nastaviti da niže sezone u kojima će imati više od hiljadu uhvaćenih jardi.

Džons je omiljena meta kvoterbeka Meta Rajana, kome je potrebno još 32 jarda da prebaci 50,000 jardi u karijeri. Ovo je veliki uspeh za Rajana, jer do sada samo 9 kvoterbekova uspelo da prebaci 50,000 jardi u karijeri. Falkonsi igraju protiv divizijskog rivala Karoline Panters i sigurno će Rajan hraniti Džonsa loptama.

Za Karolinu neće igrati prvi tajt end Greg Olsen, što znači da je hvatački korpus spao na D.J. Mura i Kurtisa Samujela. Pošto nema Olsena prva opcija koja se nameće je Kristijan Mekefri koji radi sve što se od njega traži.

Predlog za klađenje: Hulio Džons više jardi više od 79,5 jardi
Predlog za klađenje 2: Kritijan Mekefri više od 81,5 istrčanih jardi 1,85


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Autor fotografije: Chris Moore

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.