subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] ABA – poeni igrača (10. Oktobar)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz

Otvarati do 17h


V. Micov (Budućnost) 10.5 minus poena na 1.85 kvotu postigao 3 poena

Nesumnjivo da je Vladimir najveće pojačanje Budućnosti ove sezone, a sa renomeom igrača koji ima toliko iskustvo, sumnjamo da će danas biti ultra efikasan i alav na loptu.

Naime, utakmica je prognozirana na 148 poena, a Podgoričani su favoriti sa hendikepom od 16.5 poena.

U utakmici protiv Partizana, splićani su primili najviše poena iz reketa (Smailagić 14 i Leday 15), dok je protiv Zvezde bio sličan slučaj (11 Kuzmic i 12 Zirbes) ali su tada i drugi igrači bili efikasni. Zanimljivo je da je Kalinić imao 9 poena (slična pozicija kao Micov), Simonović 0, a Lazarević 13 poena.

Još jedan razlog zašto bismo pokušali Micova ispod margine, jeste i činjenica da će debitovati Amerikanac – Jacob Willey koji igra na sličnoj poziciji kao Vladimir. Pored njega, očekujemo i da trener razigra Edin Atića koji je bio neproduktivan u prva 2 meča.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje